¨

Van Besouw

Julkitilan ja kodin villa- ja polyamidi matot

Van Besouw on hollantilainen vuonna 1839 toimintansa aloittanut mattovalmistaja, jonka mallisto koostuu pääasiassa korkealaatuisista rullamateriaaleista. Van Besouw käyttää materiaaleinaan paljon luonnonkuituja; puuvillaa, villaa ja villasekoitteita. Näiden lisäksi valmistajalla on Specials-mallisto, joka koostuu Silk Look 100 % PA matoista. Tehtaalla on myös Project-mallisto, jonka tuotteet on valmistettu polyamidista ja sopivat hyvin julkitilakäyttöön. 

Van Besouw lanseerasi 2017 ensimmäisen persoonallisen laattamallistonsa. Van Besouw valmistaa tuftattujen ja kudottujen mattojen lisäksi myös neulottuja (rachel knit) mattomateriaaleja. Tehtaalla on myös paljon laadukkaita kanttivaihtoehtoja, joissa kaikissa maton pohjaan tulee vakiona kiinteä liukuestehuopapohjaus.

Van Besouwn koko mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallikansiot sekä -palat, sekä mallimattoja.

Katso valmistajan sivut

Van Besouw 3809

Van Besouw 2606

Van Besouw 1803

Van Besouw 2404

Artikkelit

Kokolattiamattojen A-B-C

Kokolattiamatot yleistyvät yhä enenevissä määrin myös suomalaisissa sisustuksissa niin koti- kuin julkitilaympäristöissä. Mietityttääkö, mitä asioita tulisi huomioida kokolattiamaton materiaalia tai asennustapaa valittaessa? Alla kerromme näistä ja muista kokolattiamaton kohdalla huomioitavista asioista tarkemmin.…
Lue lisää

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170