¨

Jacaranda

Englantilaiset kodin ja julkitilan irto- ja kokolattiamatot

Jacaranda on englantilainen vuonna 2003 perustettu mattovalmistaja, jonka matot tuotetaan vastuullisilla toimijoilla Intiassa. Jacarandan mallisto koostuu pääasiassa käsin kudotuista Tencel- ja villamatoista kahdessa rullaleveydessä 400 & 500 cm, mutta mallistossa on mukana myös koneellisesti kudottuja villamattoja sekä käsintuftattuja ja -solmittuja mattoja. 

Tehdas valmistaa myös kauniita irtomattoja huomaamattomilla kanteilla ja varastoi vakiokokoisia mattoja Englannissa ja Hollannissa, jolloin varastosta löytyvien mattojen toimitusaika on huomattavasti nopeampi. 

Jacarandan koko mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallikansiot ja -palat, sekä mallimattoja.

Katso valmistajan sivut

Jacaranda Willingdon

Jacaranda Kheri

Jacaranda Almora

Jacaranda Mandalay Silk

Artikkelit

Kokolattiamattojen A-B-C

Kokolattiamatot yleistyvät yhä enenevissä määrin myös suomalaisissa sisustuksissa niin koti- kuin julkitilaympäristöissä. Mietityttääkö, mitä asioita tulisi huomioida kokolattiamaton materiaalia tai asennustapaa valittaessa? Alla kerromme näistä ja muista kokolattiamaton kohdalla huomioitavista asioista tarkemmin.…
Lue lisää

Referenssit

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170