¨

Cassina

Maineikkaat italialaiset kalusteet, valaisimet ja sisustustuotteet tunnetuilta suunnittelijoilta

Cassina on jo yli 90 vuoden ajan kansainvälisesti tunnettu italialainen huonekaluvalmistaja, joka tarjoaa ensiluokkaisia maailman johtavien arkkitehtien ja suunnittelijoiden suunnittelemia kalusteita julkitiloihin ja yksityiskoteihin. Cassinan mallisto on laaja valikoima ainutlaatuisia huonekaluja, joista jokainen on valmistettu huolellisesti Italiassa tarkkaan valituista materiaaleista, mikä takaa kalusteiden pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Laadukas käsityö yhdistyy innovatiivisiin valmistustekniikoihin tehden Cassinan kalusteista ajattomia mestariteoksia. Erillinen Cassina PRO -mallisto koostuu tutuista Cassina-kalusteista, joiden materiaalit ja viimeistelyt on valittu erityisesti julkitilojen vaatimuksiin sopiviksi. 

Etsit sitten sohvaa, ruokapöytää, tuolia, neuvottelupöytää tai muuta sisustuselementtiä, Cassinan moderni ja ajaton design sopii täydellisesti sekä minimalistisiin että klassisiin sisustustyyleihin. Läheinen yhteistyö maailman tunnetuimpien suunnittelijoiden ja arkkitehtien, kuten Le Corbusierin, Philippe Starckin, Charlotte Perriandin, Gio Pontin, Rodolfo Dordonin, Mario Bellinin, Patricia Urquiolan ja lukuisten muiden suunnittelijoiden kanssa varmistaa, että jokainen tuote on todellinen taideteos.

Cassina-mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallikalusteita sekä valittavissa olevat verhoilumateriaalit ja viimeistelymallit.

Katso valmistajan sivut

Cassina Esosoft sofa

Cassina Dudet chair

Cassina Capitol Complex chair

Cassina Sengu Bold sofa

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170