¨

Edra

Ainutlaatuiset italialaiset kalusteet modernin designin huipulta

Edra on italialainen huonekalubrändi, joka tunnetaan innovatiivisista ja ainutlaatuisista kalusteistaan, jotka edustavat modernin designin huippua. Yli 30 vuoden ajan Edra on tarjonnut asiakkailleen tuotteita, joissa yhdistyy taiteellinen visio huippuluokan mukavuuteen. Edran tuotanto on yhdistelmä kekseliäisyyttä, intohimoa, korkealuokkaista käsityötä, materiaalitutkimusta ja innovatiivista teknologiaa. Seurauksena tinkimättömyydestä laadun sekä tuotekehityksen suhteen, Edra on kehittänyt ainutlaatuisia ja patentoituja ratkaisuja monille tuotteilleen.

Edra-mallisto sisältää laajan valikoiman upeita persoonallisia huonekaluja, jotka sopivat sekä yksityiskoteihin että julkitiloihin. Etsit sitten mukavaa sohvaa, nojatuolia, sänkyä tai muuta sisustuselementtiä, Edra-tuotteet tarjoavat ainutlaatuisia ratkaisuja. Edra tekee yhteistyötä maailman arvostetuimpien suunnittelijoiden, kuten Francesco Binfarén, Fernando ja Humberto Campanan (Campana brothers), Jacopo Fogginin sekä Masanori Umedan kanssa varmistaen, että jokainen tuote on todellinen taideteos.

Edra-mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallikalusteita sekä valittavissa olevat verhoilumateriaalit ja viimeistelymallit.

Katso valmistajan sivut

Edra Standard sofa

Edra Gina chair

Edra On the Rocks sofa

Edra Blue Velvet chair

Artikkelit

Edra – ainutlaatuisia ja ajattomia kalusteita Italiasta

Edra on italialainen perheomisteinen sisustusyritys, jonka juuret ovat Toscanassa. Yritys on saavuttanut alalla vahvan roolin, jonka ansiosta sitä pidetään italialaisen designin vertailukohtana kansainvälisessä muotoilumaailmassa. Edran tuotanto on yhdistelmä kekseliäisyyttä, intohimoa, korkealuokkaista käsityötä, materiaalitutkimusta ja…
Lue lisää

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170