¨

Edra

Ainutlaatuisia ja ajattomia kalusteita Italiasta

Edra on italialainen perheomisteinen sisustusyritys, jonka juuret ovat Toscanassa. Yritys on saavuttanut alalla vahvan roolin, jonka ansiosta sitä pidetään italialaisen designin vertailukohtana kansainvälisessä muotoilumaailmassa.

Edran tuotanto on yhdistelmä kekseliäisyyttä, intohimoa, korkealuokkaista käsityötä, materiaalitutkimusta ja innovatiivista teknologiaa. Seurauksena tinkimättömyydestä laadun sekä tuotekehityksen suhteen, Edra on kehittänyt ainutlaatuisia ja patentoituja ratkaisuja monille tuotteilleen.

Sitoutuminen teknologiseen tutkimukseen sekä jatkuva keskittyminen laadukkaaseen muotoiluun ovat Edran tunnusomaisia arvoja. Edra valitsee näiden arvojensa perusteella myös arkkitehdit ja suunnittelijat, joista on uransa aikana tullut menestyneitä kuuluisuuksia, kuten Zaha Hadid, Fernando ja Humberto Campana, Francesco Binfaré, Jacopo Foggini sekä Masanori Umeda.

Edran koko mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallikalusteita ja viimeistelymalleja.

Katso valmistajan sivut

Edra Standard sofa

Edra Gina chair

Edra On the Rocks sofa

Edra Blue Velvet chair

Artikkelit

Edra – ainutlaatuisia ja ajattomia kalusteita Italiasta

Edra on italialainen perheomisteinen sisustusyritys, jonka juuret ovat Toscanassa. Yritys on saavuttanut alalla vahvan roolin, jonka ansiosta sitä pidetään italialaisen designin vertailukohtana kansainvälisessä muotoilumaailmassa. hastut Edran sohviin jo pelkän kauneuden vuoksi, mutta ymmärrät…
Lue lisää

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170