ArtikkelitArtikkelit

Edra – ainutlaatuisia ja ajattomia kalusteita Italiasta

  • Julkaistu 01.04.2022

Edra on italialainen perheomisteinen sisustusyritys, jonka juuret ovat Toscanassa. Yritys on saavuttanut alalla vahvan roolin, jonka ansiosta sitä pidetään italialaisen designin vertailukohtana kansainvälisessä muotoilumaailmassa.

Edran tuotanto on yhdistelmä kekseliäisyyttä, intohimoa, korkealuokkaista käsityötä, materiaalitutkimusta ja innovatiivista teknologiaa. Seurauksena tinkimättömyydestä laadun sekä tuotekehityksen suhteen, Edra on kehittänyt ainutlaatuisia ja patentoituja ratkaisuja monille tuotteilleen.

Sitoutuminen teknologiseen tutkimukseen sekä jatkuva keskittyminen laadukkaaseen muotoiluun ovat Edran tunnusomaisia arvoja. Edra valitsee näiden arvojensa perusteella myös arkkitehdit ja suunnittelijat, joista on uransa aikana tullut menestyneitä kuuluisuuksia, kuten Zaha Hadid, Fernando ja Humberto Campana, Francesco Binfaré, Jacopo Foggini sekä Masanori Umeda.

Tervetuloa tutustumaan Edraan uudelle laajennetulle showroomillemme osoitteeseen Perämiehenkatu 12. 00150 Helsinki. Ovet ovat avoinna ma-pe 8:30-18.


Ihastut Edran sohviin jo pelkän kauneuden vuoksi, mutta ymmärrät niiden koko hienouden vasta istuutuessasi. Kuvassa Francesco Binfarén Standard-sohva, joka on esillä ja koeistuttavissa showroomillamme.


Jacopo Fogginin uusi A’mare Collection koostuu polykarbonaatti tangoista, joista jokainen on valmistettu yksitellen käsityönä. Yhdessä tangot luovat vahvan ja joustavan kudoksen, joka tarjoaa äärimmäistä mukavuutta.


Jacopo Fogginin Cicladi pöydissä on epäsäännöllinen rosoinen alabasterikansi. Cicladi-pöytää saatavana eri korkeuksissa ja väreissä. Pöydät ovat nähtävillä showroomillamme.


Vermelha-nojatuoli koostuu vain kahdesta elementistä, teräsrakenteesta ja 500 metristä kudottua lankaa, mutta sen valmistaminen vaatii viikkoja ammattitaitoisten käsityöläisten työtä.


Francesco Binfarén Chiara-nojatuoli on yksinkertainen ja elegantti. Patentoitu The Smart Cushion -selkänoja voidaan muotoilla mihin tahansa suuntaan, mikä tarjoaa poikkeuksellista mukavuutta. Nojatuoli ja rahi ovat nähtävillä showroomillamme.


Fernando ja Humberto Campanan suunnittelema Scrigno-kaappi on kuin peilin palasista koottu mosaiikki. Kaappia on saatavana eri kokoisina useassa eri koossa, korkeana tai matalana, ovilla tai laatikoilla.


Pack-sohva kuvastaa jäälautalla nukkuvaa jääkarhua. Erityistä mukavuutta tuo patentoitu Gellyfoam-ydin ja höyhentäyte.