Meistä

Koolmat on vuonna 2008 perustettu perheyritys, joka vuosien mittaan kasvanut yli 20 hengen yritykseksi. Koolmatista löydät tuotteet kaikkiin sisustustarpeisiin. Tarjoamme kattavan valikoiman irtomattoja mittatilauksella, kokolattiamattoja, korkean teknisen laadun tekstiililaattoja, vinyylipäällysteitä, sekä huonekaluja ja valaisimia, niin julkitiloihin kuin koteihin. Valikoimastamme löytyvät myös piensisustustuotteet, tapetit, sekä kankaat.

Helsingin Punavuoressa sijaitsevalla showroomillamme pääset tutustumaan koko kattavaan valikoimaamme, mutta tulemme myös mielellämme luoksesi esittelemään sinua kiinnostavia tuotteita. Meidän kauttamme saat myös mallipalat ja värimallit projektisi suunnitteluun ja tulemme tarvittaessa mittakäynnille kohteeseesi. Showroomille on tervetulleita inspiroitumaan yksityisasiakkaat sekä ammattilaiset.

Haluamme palvella laajalla valikoimalla ja ammattitaidolla kaikissa ja kaiken kokoisissa sisustusprojekteissa. Mallistomme, mallivalikoimamme ja osaava henkilökuntamme ovat käytettävissäsi koko projektin ajan. Ota yhteyttä meihin.

Katri Koivisto

Vanhempainvapaalla