¨

Occhio

Laadukkaat muuntautuvat designvalaisimet optimaalisen valaistuksen luomiseksi

Vuonna 1999 perustettu saksalainen Occhio tunnetaan laadukkaista valaisimistaan, jotka luovat upean ja optimaalisen valaistuksen sekä toivotun tunnelman. Jokaisessa Occhio-valaisimessa yhdistyvät poikkeukselliset tekniset ominaisuudet, kaunis design ja käyttäjäystävällisyys. Kaikki brändin valaisimet on suunniteltu ajatellen sekä toiminnallisuutta että muotoilua, jotta ne sopivat niin koteihin, toimistoihin ja julkitiloihin aina ravintoloista hotelleihin. Occhiolta löytyy myös tyylikkäitä ulkovalaisimia.

Occhio käyttää valaisimissaan vain parhaita materiaaleja ja huipputeknologiaa varmistaen, että eri valaisintyypit sopivat saumattomasti yhteen niin designiltaan kuin valon laadultaan. Helppokäyttöisyys ja älykäs valaistuksen ohjaus tekevät Occhio-valaisimista käyttäjäystävällisiä ja muuntautuvia kaikkiin tarpeisiin. Valo on avainasemassa tilan ja tunnelman luomisessa, ja siksi Occhion missiona onkin suunnitella valaisimia, joiden valo muuntautuu tilan tarpeiden mukaan eri vuorokauden- ja vuodenaikoina edistäen samalla tilan käyttäjien hyvinvointia. Occhio-valaisimissa on himmennysominaisuuden lisäksi myös portaaton valon värilämpötilan säätö sekä markkinoiden paras värintoistoindeksi.

Occhio-mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallivalaisimia sekä kaikki viimeistelymallit.

Katso valmistajan sivut

Occhio Sento verticale

Occhio Mito volo

Occhio Mito largo

Occhio Mito sospeso

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170