¨

Topstar

Työtuolit moderniin toimistoon, kotitoimistoon ja teollisuusympäristöön

TopStar on saksalainen edelläkävijä työtuolien valmistuksessa yhdistäen toimivan suunnittelun, laadun ja käyttömukavuuden. TopStar on ollut johtava tekijä työympäristöjen ergonomisten ratkaisujen alalla jo vuodesta 1976 lähtien. TopStar tarjoaa laajan valikoiman työtuoleja, jotka vastaavat erilaisten työympäristöjen tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten moderni toimisto, kotitoimisto tai ergonominen työpiste teollisuusympäristössä, TopStarilta löytyy useita erilaisia ratkaisuja. Tuotevalikoima kattaa erilaisia malleja ja värejä, jotta jokainen voi löytää tarpeisiinsa sopivan vaihtoehdon.

TopStarin työtuolit on suunniteltu tarjoamaan optimaalista tukea ja mukavuutta pitkäkestoiseen istumiseen. Yrityksen sitoutuminen ergonomiaan näkyy jokaisessa yksityiskohdassa, olipa kyseessä sitten selkätuen säätömahdollisuudet, istuimen muotoilu tai käsinojien ergonominen sijoittelu. TopStar panostaa laadukkaisiin materiaaleihin ja huolelliseen valmistukseen varmistaakseen tuotteidensa kestävyyden ja luotettavuuden. Tuoleissa käytettyjen materiaalien laatu ja huolellinen viimeistely takaavat, että TopStarin tuolit kestävät aikaa ja säilyttävät tyylikkään ulkonäkönsä vuosien ajan.

TopStar-mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä materiaali- ja viimeistelymalleja.

Katso valmistajan sivut

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170