¨

Frost

Ajattomat tyylikkäät toiminnalliset sisustustarvikkeet

FROST on tanskalainen vuonna 2002 perustettu designbrändi, joka tunnetaan ajattomista, tyylikkäistä ja toiminnallisista sisustustarvikkeista. Laajasta mallistosta löydät erilaisia sisustustarvikkeita, kuten naulakoita, vetimiä, kylpyhuone- ja WC-tarvikkeita, peilejä sekä hyllyratkaisuja niin kylpyhuoneeseen, keittiöön, vaatehuoneeseen kuin toimistoon. Tuotteita valmistetaan yhdeksällä eri viimeistelyllä. FROSTin tuotteissa näkyy pohjoismainen minimalismi, laatu sekä kekseliäs muotoilu, ja ne sopivat niin koteihin kuin kaikkiin julkitiloihin.

FROSTin tuotteet on suunniteltu kestämään aikaa sekä esteettisesti että käytännöllisesti, ja ne tekevät tilasta toimivan ja viimeistellyn jokaista yksityiskohtaa myöden. FROSTin mallistosta löydät erilaisia ratkaisuja, jotka vastaavat modernin elämän tarpeisiin tehden arjesta sujuvampaa ja tiloista järjestelmällisempiä. FROST tekee läheistä yhteistyötä johtavien suunnittelijoiden kanssa, kuten Bønnelycke mdd ja Busk+Hertzog, ja se on voittanut lukuisia kansaivälisiä muotoilupalkintoja.

FROST-mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä runsaasti mallituotteita sekä kaikki viimeistelymallit.

Katso valmistajan sivut

Forst Quadra series

Frost Mirror series

Frost Bukto table, Unu Coat rack ja Unu Shoe/Magazine shelf

Frost Nova 2 series ja Bukto ladder

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170