¨

Poltrona Frau

Laadukkaat ajattomat italialaiset kalusteet ja sisustustuotteet

Poltrona Frau on italialainen huonekalubrändi, joka on jo yli 100 vuoden ajan edustanut huippulaatua ja tyylikkäitä designkalusteita. Poltrona Frau tunnetaan ajattomista kalusteistaan, joissa perinteinen käsityötaito yhdistyy moderniin muotoiluun. Poltrona Frau valmistaa kalusteita yksityiskotien ja julkitilojen lisäksi myös mittatilaustyönä veneisiin ja aluksiin, konserttisaleihin sekä auditorioihin. Poltrona Fraun jokainen tuote on huolella valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten hienoimmasta nahasta, puusta ja marmorista, taaten näin tuotteiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

Poltrona Fraun tuotteet ovat todellisia mestariteoksia. Etsit sitten sohvaa, sänkyä, nojatuolia, ruokapöytää tai ylellistä piensisustustavaroita, Poltrona Fraun tuotteet tarjoavat täydellisen yhdistelmän tyyliä ja toiminnallisuutta. Poltrona Frau tekee yhteistyötä maailman tunnetuimpien suunnittelijoiden ja arkkitehtien, kuten Jean-Marie Massaudin ja Roberto Palomban kanssa varmistaen, että jokainen kaluste on ainutlaatuinen ja huippulaadukas.

Poltrona Frau -mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallikalusteita sekä valittavissa olevat verhoilumateriaalit ja viimeistelymallit.

Katso valmistajan sivut

Poltrona Frau Archibald armchair

Poltrona Frau Pierre small table

Poltrona Frau Kyoto table

Poltrona Frau Let it Be sofa

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170