¨

2tec2

Kodin ja julkitilan kudotut vinyylilaatat- ja matot

2tec2 on belgialainen kudottujen vinyylimattojen valmistaja, joka suunnittelee ja valmistaa mattonsa langasta lähtien omalla tehtaallaan Belgiassa. 2tec2-brändi perustettiin vuonna 2005, ja se on osa perheyritystä, jolla on pitkä historia tekstiiliteollisuudessa. 

2tec2:n jacquardkudotuissa vinyylimatoissa yhdistyvät tekstiilimaton kudottu ulkonäkö sekä kovan lattian kestävyys. 2tec2 käyttää matoissaan varsin ohutta pyöreää vinyylilankaa lyhyin lankajuoksuin, minkä ansiosta vinyylimatto näyttää hyvin tekstiilimäiseltä synteettisen ja muovisen ulkonäön sijaan. 

2tec2 on sitoutunut käyttämään kestäviä materiaaleja sekä valmistamaan tuotteensa ilman ympäristölle sekä terveydelle haitallisia ftalaatteja ja raskasmetalleja. 2tec2 investoi jatkuvasti tuotanto- ja kulutusjätteen kierrättämiseen vähentääkseen jätteen syntymistä mahdollisimman tehokkaasti.

Ainutlaatuisen pintarakenteensa ansiosta 2tec2:n vinyylimatoilla on mahdollista luoda erittäin saumattoman näköisiä lattiapintoja joko rullamateriaalilla tai 50x50cm laatoilla. Mattolaattoja on saatavissa myös eri muodoissa, joilla on mahdollista luoda näyttäviä lattiapintoja. 

Kaikissa 2tec2-vinyylimatoissa on vakiona akustoiva ja käyttömukavuutta lisäävä huopapohjaus, jolla saavutetaan kovalle lattialle poikkeuksellisen korkea kopinaäänenvaimennusarvo 19 dB (22 dB vuoden 2023 loppuun mennessä). 2tec2 vaimentaa askelääniä tehokkaasti jopa 70 %. 2tec2-mattojen akustoiva huopapohja on 70 % kierrätettyä PET-materiaalia, ja vuoden 2023 loppuun mennessä pohjaus on 100 % kierrätysmateriaalista valmistettua. Alku vuonna 2023 2tec2 lanseerasi uuden Bio-based-pinnan, jonka valmistuksessa fossiiliset raaka-aineet on korvattu bio-pohjaisilla raaka-aineilla.

2tec2-vinyylimattojen rakenne on lujitettu lasikuidulla, mikä tekeekin niistä erittäin kestäviä. 2tec2:n matot täyttävät julkitilojen paloluokkavaatimukset ja niiltä löytyy kovimman julkitilakulutuksen käyttöluokitus 33 sekä rakennusmateriaalien päästöluokitus M1. 

2tec2-vinyylimatot soveltuvat käytettäviksi kaikenlaisissa kohteissa, kuten toimistoissa, hotelleissa, ravintoloissa, liiketiloissa, erilaisissa terveydenhuollon toimipisteissä, julkisissa tiloissa sekä yksityiskodeissa. 2tec2-lattiapäällysteet täyttävät LEED, BREEAM ja WELL ympäristösertifiointijärjestelmien vaatimukset sekä Euroopan unionin REACH-asetuksen.

2tec2:n koko mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallikansiot sekä -palat.

Katso valmistajan sivut

2tec2 Silva

2tec2 Strata

2tec2 Juno

2tec2 Helios

2tec2 Alhambra

2tec2 Marble

Artikkelit

2tec2 uutuus: kudotut vinyyli-irtomatot

Belgialainen 2tec2 lanseerasi odotetun irtomattomalliston, joka pitää sisällään viimeisteltyjä jacquardkudottuja irtomattoja 2tec2:n suosituimmista laaduista ja sävyistä, sekä kaksi täysin uutta sävyä Tangerine ja Pacific. Yhteensä 12 näyttävää vaihtoehtoa neljässä eri muodossa! 2tec2 jacquardkudottu…
Lue lisää

2tec2 yhdistää kovan ja pehmeän lattian parhaat puolet

2tec2 on belgialainen vuonna 2005 perustettu brändi, jonka mallistosta löytyy yhteensä yli 60 erilaista jacquardkudottua vinyylimattoa. Yhdistelemällä malliston eri designeja keskenään voi luoda lukemattomia määriä erilaisia yhteensopivia kokonaisuuksia, jotka soveltuvat käytettäväksi kaikenlaisissa…
Lue lisää

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170