¨

Wagner

Saksalaiset ergonomiset tuolit toimistoihin, työtiloihin ja julkitiloihin

Saksalainen Wagner on valmistanut erilaisia tuoleja hyvinvointiin keskittyen jo vuodesta 1976 lähtien. Wagner-tuolien tyylikäs ja ergonominen muotoilu tekee niistä erinomaisen valinnan niin kotiin, toimistoon, ravintoloihin kuin julkisiin tiloihin. Mallistosta löytyy laaja valikoima erilaisia toimistotuoleja, työtuoleja, konferenssituoleja, ruokapöydän tuoleja sekä lounge-tuoleja.

Wagner-työtuolit on suunniteltu tarjoamaan optimaalista tukea ja mukavuutta pitkäkestoiseen istumiseen. Yrityksen sitoutuminen ergonomiaan näkyy jokaisessa yksityiskohdassa, olipa kyseessä sitten selkätuen säätömahdollisuudet, istuimen muotoilu tai käsinojien ergonominen sijoittelu. Wagner-tuolit ovat tunnettuja innovatiivisesta patentoidusta Dondola®-teknologiastaan, joka mahdollistaa istuimen luonnollisen liikkeen luoden poikkeuksellisen hyvän istuma-asennon ennaltaehkäisten ja lievittäen selkäkipuja.

Wagner-mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallituoleja sekä materiaali- ja viimeistelymalleja.

Katso valmistajan sivut

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170