Tuotteet

Kauttamme saat kattavan valikoiman korkealuokkaisia mattoja, vinyylipäällysteitä, kalusteita, valaisimia, kankaita ja tapetteja julkitiloihin sekä yksityiskoteihin. Showroomillamme on esillä mallituotteita.

Laajasta valikoimastamme löytyy kalusteita yksityiskoteihin ja julkitiloihin. Tuotemerkkien mallistot ovat tilattavissa kokonaisuudessaan kauttamme. Showroomillamme on esillä mallikalusteita sekä viimeistelymalleja.

Laajasta valikoimastamme löytyy erilaisia irtomattoja mittatilauksella sekä kokolattiamattomateriaaleja yksityiskoteihin ja julkitiloihin. Tuotemerkkien mallistot ovat tilattavissa kokonaisuudessaan kauttamme. Showroomillamme on esillä mallipaloja sekä mallimattoja.

Laajasta valikoimastamme löytyy erilaisia piensisustustuotteita, kuten vaaseja ja peilejä, yksityiskoteihin ja julkitiloihin. Tuotemerkkien mallistot ovat tilattavissa kokonaisuudessaan kauttamme.

Laajasta valikoimastamme löytyy erilaisia tapetteja ja seinäpäällysteitä yksityiskoteihin ja julkitiloihin. Tuotemerkkien mallistot ovat tilattavissa kokonaisuudessaan kauttamme. Showroomilla on esillä tapettimalleja.

Laajasta valikoimastamme löytyy erilaisia verhoilu- ja verhokankaita yksityiskoteihin ja julkitiloihin. Tuotemerkkien mallistot ovat tilattavissa kokonaisuudessaan kauttamme. Showroomilla on esillä kangasmalleja.

Laajasta valikoimastamme löytyy erilaisia valaisimia yksityiskoteihin ja julkitiloihin. Tuotemerkkien mallistot ovat tilattavissa kokonaisuudessaan kauttamme. Showroomilla on esillä mallivalaisimia.

Laajasta valikoimastamme löytyy jacquardkudottua vinyyliä sekä puupintaa, kiveä ja betonia jäljitteleviä vinyylilankkuja ja -laattoja yksityiskoteihin ja julkitiloihin. Tuotemerkkien mallistot ovat tilattavissa kokonaisuudessaan kauttamme. Showroomilla on esillä mallipaloja.