Palvelut

Olemme mielellämme avuksi kaikenlaisiin sisustustarpeisiin liittyen niin julkitiloissa kuin kotikohteissa. Koolmatista löydät irtomattoja mittatilauksella, kokolattiamattomateriaaleja, huonekaluja, kankaita, tapetteja sekä piensisustustuotteita. Kautamme saat myös toimitus-, asennus- ja mittauspalvelut.

 

Laaja mallisto, upea showroom ja asiantunteva henkilökunta

Laaja, huolella valikoitu ja laadukas mallistomme kattaa tuotteet kaikkiin sisustustarpeisiin. Upea alati muuttuva Helsingin Punavuoressa sijaitseva showroomimme on aina myös asiakkaidemme käytössä. Showroomillamme on esillä mallituotteita laajasta mallistostamme, ja järjestämme siellä mielellämme yksilöityjä tapaamisia yhdessä asiakkaan ja asiantuntevan henkilökuntamme kanssa. Ovemme ovat toki avoinna myös ilman ajanvarausta, mikäli sisälle haluaa poiketa tutustumaan mallistoomme tai inspiroitumaan. Kaikki materiaalimallit ovat nähtävillä showroomillamme, ja toimitamme niitä mielellämme myös asiakkaillemme toimistoihin ja koteihin. Asiantunteva ja palveleva henkilökuntamme on käytettävissä koko sisustusprojektin ajan.

Kokonaistarjous, tarkistusmittaus ja toimitus tarpeiden mukaan

Palvelemme aina asiakkaitamme yksilöllisesti, joten hinnoittelemme myös tuotteemme ja palvelumme koko kokonaisuuden huomioiden. Laskemme mielellämme alustavan tarjouksen, joka sisältää tarvittaessa kaiken aina tarkistusmittauksesta toimitukseen. Ennen tilausta kohteessa on usein tarpeen käydä tarkistusmittauksella. Tarkistusmittauksella tarkistamme valmiiden tuotteiden mittojen lisäksi esimerkiksi asennuksessa huomioitavat asiat sekä haalausreitit kookkaammille tai painaville tuotteille. Päivitämme tarjoustamme tarvittaessa tarkistusmittauksen ja kohdekäynnin jälkeen. Palvelukokonaisuutemme on räätälöitävissä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Toimitamme tuotteet ja tuotekokonaisuudet kokonaistoimituksena tai suunniteltuina osatoimituksina asiakkaan niin toivoessa. Myös tuotteiden noutaminen showroomiltamme tai varastoltamme on mahdollista..

Kokonaisvaltainen palvelu alusta loppuun

Laajan yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta voimme tarjota tuotteillemme myös ammattitaitoista asennuspalvelua. Irtomattotoimituksemme sisältää mattojen paikoilleen levityksen kohteessa, ja asennuskontaktimme hoitavat kokolattiamattoasennukset niin lattialle kuin portaisiin. Kalusteiden kohdalla tarjoamme kasauspalvelua, ja huolehdimme, että ne asetetaan paikoilleen suunnitelman mukaan. Toimituksen jälkeen huolehdimme luonnollisesti pakkausmateriaalien kierrätyksestä asiakkaan puolesta.

Voimmeko olla vielä avuksi?

Tyytyväinen asiakas on elinehtomme. Kuulemme siis mielellämme palautetta mallistomme tuotteista sekä palvelustamme, ja kehitämme niitä saadun palautteen perusteella. Asiantunteva henkilökuntamme on mielellään avuksi myös toimituksen jälkeen, mikäli herää kysyttävää esimerkiksi tuotteiden hoitoon tai ylläpitoon liittyen. Olemme myös aina valmiita auttamaan, mikäli lisätarpeita ilmenee.

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen

Olemme mielellämme avuksi kaikenlaisiin sisustustarpeisiin liittyen. Sovimme ilomielin tapaamisajan showroomillemme, jossa kaikki vaihtoehdot materiaalimalleineen ovat nähtävillä, tai tulemme sovittaessa käymään luonasi. Lähetämme ja toimitamme mielellämme materiaalikansioita ja mallinäytteitä myös kotiin tai toimistolle. Ota yhteyttä meihin.

 

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170