Palvelut

Olemme mielellämme avuksi kaikissa ja kaiken kokoisissa sisustusprojekteissa. Koolmatista löydät irtomattoja mittatilauksella, kokolattiamattomateriaaleja, huonekaluja, valaisimia, kankaita, tapetteja sekä piensisustustuotteita. Kauttamme saat myös tarvittaessa toimitus-, asennus- ja mittauspalvelut.

 

Laaja mallisto, upea showroom ja asiantunteva henkilökunta

Laaja, huolella valikoitu ja laadukas mallistomme kattaa tuotteet erilaisiin sisustustarpeisiin. Upea alati muuttuva Helsingin Punavuoressa sijaitseva showroomimme on aina myös yhteistyökumppaneidemme käytössä. Toimimme läheisessä yhteistyössä eri ammattilaisten kanssa aina suunnittelijoista urakoitsijoihin. Showroomillamme on esillä mallituotteita laajasta mallistostamme, ja järjestämme siellä mielellämme yksilöityjä tapaamisia yhteistyökumppaneidemme ja asiantuntevan henkilökuntamme välillä. Ovemme ovat toki avoinna myös ilman ajanvarausta, mikäli sisälle haluaa poiketa tutustumaan mallistoomme tai inspiroitumaan. Kaikki materiaalimallit ovat nähtävillä showroomillamme, ja toimitamme niitä mielellämme myös yhteistyökumppaneillemme. Asiantunteva ja palveleva henkilökuntamme on käytettävissä koko sisustusprojektin ajan.

Asiantunteva palvelu suunnitteluvaiheessa

Käymme mielellämme säännöllisesti yhteistyökumppaneidemme luona vierailulla esittelemässä uusimpia tuotteita pitäen samalla mallikirjaston ajan tasalla. Vierailuilla esittelemme aina tarpeen mukaan tuoteuutuuksia sekä projektikohtaisesti valikoituja täsmätuotteita. Palvelualueenamme toimii koko Suomi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on mielellään avuksi myös tuotteiden teknisten ominaisuuksien osalta ja kertoo niistä tarkemmin projektin tarpeet huomioiden. Tapaamme yhteistyökumppaneitamme mielellämme projektin eri vaiheissa joko showroomillamme tai asiakkaan luona mahdollisen projektin erilaiset tarpeet huomioiden aina inspiroitumisesta selkeään tarpeeseen.

Kokonaistarjous, tarkistusmittaus, toimitus ja asennus tarpeiden mukaan

Palvelemme aina yksilöllisesti ja projektikohtaisesti, joten hinnoittelemme myös tuotteemme ja palvelumme koko kokonaisuuden huomioiden. Laskemme mielellämme alustavan tarjouksen, joka sisältää tarvittaessa kaiken aina tarkistusmittauksesta toimitukseen. Ennen tilausta kohteessa on usein tarpeen käydä tarkistusmittauksella. Tarkistusmittauksella tarkistamme valmiiden tuotteiden mittojen lisäksi esimerkiksi asennuksessa huomioitavat asiat sekä haalausreitit kookkaammille tai painaville tuotteille. Päivitämme tarjoustamme tarvittaessa tarkistusmittauksen ja kohdekäynnin jälkeen. Palvelukokonaisuutemme on räätälöitävissä projektin tarpeiden mukaan. Toimitamme tuotteet ja tuotekokonaisuudet kokonaistoimituksena tai suunniteltuina osatoimituksina. Myös tuotteiden noutaminen showroomiltamme tai varastoltamme on mahdollista.

Laajan yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta voimme tarjota tuotteillemme myös ammattitaitoista asennuspalvelua. Irtomattotoimituksemme sisältää mattojen paikoilleen levityksen kohteessa, ja asennuskontaktimme hoitavat kokolattiamattoasennukset niin lattialle kuin portaisiin pienemmissä kohteissa. Kalusteiden kohdalla tarjoamme kasauspalvelua, ja huolehdimme, että ne asetetaan paikoilleen suunnitelman mukaan. Toimituksen jälkeen huolehdimme luonnollisesti myös pakkausmateriaalien kierrätyksen.

Voimmeko olla vielä avuksi?

Tyytyväinen asiakas on elinehtomme. Kuulemme siis mielellämme palautetta mallistomme tuotteista sekä palvelustamme, ja kehitämme niitä saadun palautteen perusteella. Asiantunteva henkilökuntamme on mielellään avuksi myös toimituksen jälkeen, mikäli herää kysyttävää esimerkiksi tuotteiden hoitoon tai ylläpitoon liittyen. Olemme myös aina valmiita auttamaan, mikäli lisätarpeita ilmenee.

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen

Olemme mielellämme avuksi kaikenlaisiin sisustustarpeisiin liittyen. Sovimme ilomielin tapaamisajan showroomillemme, jossa kaikki vaihtoehdot materiaalimalleineen ovat nähtävillä, tai tulemme sovittaessa käymään luonasi. Lähetämme ja toimitamme mielellämme materiaalikansioita ja mallinäytteitä myös kotiin tai toimistolle. Ota yhteyttä meihin.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170