¨

AYTM

Tanskalaiset tyylikkäät modernit kalusteet, valaisimet ja piensisustustuotteet. 

Tanskalainen AYTM tarjoaa laajan valikoiman näyttäviä kalusteita, valaisimia ja piensisustustuotteita, jotka tuovat tilaan skandinaavista tyyliä. AYTM:n kalusteista löytyy erilaisia tuoleja, pöytiä ja säilytysratkaisuja. Valaisimet luovat tilaan tunnelmallista ja toiminnallista valoa toimien samalla tilan kauniina yksityiskohtana. AYTM:n piensisustustuotteet, kuten elegantit pöytäkoristeet ja peilit sekä käytännölliset sisustusratkaisut, viimeistelevät tilan ilmeen täydellisesti.

AYTM:n tyylikkäät ja modernit tuotteet sopivat moneen sisustustyyliin toimien tilan katseenvangitsijana. AYTM tarjoaa persoonallisia sisustustuotteita kaikkiin tarpeisiin olipa kyseessä sitten sisustuksen suurempi muutos tai pieni päivitys. AYTM:n tavoitteena on tarjota asiakkailleen tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä käytännön tarpeita vaan myös ilahduttavat ja inspiroivat päivittäin.

AYTM-mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallikalusteita sekä valittavissa olevia verhoilumateriaaleja ja viimeistelymalleja.

Katso valmistajan sivut

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170