¨

Lano

Kodin ja julkitilan kestävät kokolattia- ja irtomatot

Lano on perustettu vuonna 1970, jolloin kolme belgialaista yritystä fuusioituivat yhdistäen yli kolmensadan vuoden kokemuksen tekstiilialalta. Lano on yksi maailman suurimmista rullamateriaalien, irtomattojen ja keinonurmen valmistajista, ja sen laaja mallisto koostuu Wilton- ja Axminster-kudotuista matoista sekä tuftatuista lattiapäällysteistä. Mallisto soveltuu sekä koti että julkitilakäyttöön. 

Lano tarjoaa irtomattoihin kiinteän huopapohjauksen, joka parantaa tuotteiden akustiikkaa sekä lisää käyttömukavuutta ja kulutuksen kestoa. Kiinteä liukuestehuopapohjaus auttaa myös mattojen paikoillaan pysymisessä.

Lanon irtomattoihin on valittavissa kaksi erilaista hyvin huomaamatonta reunaviimeistelyä laadusta riippuen. Mattoihin saa joko täysin näkymättömän Pure-kääntökanttauksen tai kapean Elengance-nauhakanttauksen, jossa näkyvän nauhan osuus on vain noin 5mm. 

Lanon materiaaleille on myönnetty GUT- ja REACH-sertifikaatit, sekä ranskalainen A+ VOC -merkintä.

Lanon koko mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallikansiot sekä -palat.

Katso valmistajan sivut

Lano Basalt Vintage

Lano Evita

Artikkelit

Kokolattiamattojen A-B-C

Kokolattiamatot yleistyvät yhä enenevissä määrin myös suomalaisissa sisustuksissa niin koti- kuin julkitilaympäristöissä. Mietityttääkö, mitä asioita tulisi huomioida kokolattiamaton materiaalia tai asennustapaa valittaessa? Alla kerromme näistä ja muista kokolattiamaton kohdalla huomioitavista asioista tarkemmin.…
Lue lisää

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170