¨

Muraspec

Monipuoliset ja korkealaatuiset vinyylitapetit ja seinäpäällysteet

Muraspec on englantilainen vinyylitapetti- ja seinäpäällystevalmistaja, jonka historia ulottuu aina 1850-luvulle saakka. Muraspec valmistaa kaikki laajan valikoimansa monipuoliset ja korkealaatuiset vinyylitapetit omalla tehtaallaan Kentissä.

Muraspecin mallistoista löytyy valtava määrä erilaisia ja erilaisiin kohteisiin sopivia vinyylitapetteja ja seinäpäällysteitä. Valtaosa tapeteista soveltuu kovimpaankin julkitilakäyttöön, sillä tapeteilta löytyy useimmiten julkitiloissa vaadittavat paloluokitukset sekä kulutuksen kesto, ja niiden vinyylipinta on lisäksi pyyhittävä tai jopa pestävä.

Vinyylitapettien lisäksi Muraspecin mallistosta löytyy erilaisia mm. oppilaitoksissa käytettäviä seinälle asennettavia kirjoitus- ja magneettipintoja sekä itseliimautuvia Strataflex-vinyylilaminointikalvoja erilaisten pintojen päällystämiseen.

Muraspec valmistaa myös digiprintattuna tapetteja, jotka ovat täysin kustomoitavissa minimitilausmäärän ollessa vain 1m2. Myös painettujen tapettien kustomointi on mahdollista, mutta tällöin minimitilausmäärä on yleensä väh. 300 jm. Muraspec valmistaa myös IMO-luokiteltuja vinyylitapetteja ja seinäpäällysteitä.

Muraspecin koko mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä tapettimalleja.

Katso valmistajan sivut

Artikkelit

Muraspec-vinyylitapetit sopivat kaikkiin kohteisiin

Englantilainen Muraspec on kansainvälinen johtaja julkitilakelpoisten sekä mittatilaustyönä tehtävien tapetti- ja seinäpäällysteiden valmistajana. Seinäpäällysteiden suunnittelun huippuosaajana Muraspec valmistaa seinäpäällysteitä tuhansissa erilaisissa designeissa ja värivaihtoehdoissa, jotka sopivat muun muassa hotelleihin, terveydenhuollon toimipisteisiin, julkisiin…
Lue lisää

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170