¨

Arco

Puiset laadukkaat alankomaalaiset pöydät ja tuolit

Vuonna 1904 perustettu alankomaalainen Arco on valmistanut laadukkaita puukalusteita jo neljän sukupolven ajan. Arcon mallisto koostuu pääasiassa erilaisista pöydistä sekä laajasta valikoimasta yhteensopivia tuoleja ja penkkejä. Arcon ajattomissa, kestävissä ja tyylikkäissä kalusteissa yhdistyvät perinteiset käsityötaidot sekä modernit valmistusprosessit. Arco käyttää tuotteissaan paikallisesti hankittuja materiaaleja ja panostaa huolellisesti yksityiskohtiin tarjoten räätälöityjä ratkaisuja niin koteihin kuin julkitiloihin. Arcon filosofiassa korostuvat toiminnallisuus ja pitkäikäisyys, ja kalusteet onkin suunniteltu palvelemaan sekä nykyisiä että tulevia sukupolvia.

Arco on sitoutunut vastuulliseen tuotantoon huomioiden ympäristövaikutukset kaikissa vaiheissa. Tuotteissa käytettävä puu tulee kestävän kehityksen periaatteiden mukaisestit hoidetuista metsistä, ja energiankulutus sekä jätteen määrä pyritään minimoimaan valmistusprosessissa. Innovatiivisuus näkyy Arcon kalusteiden suunnittelussa sekä toiminnallisuudessa, joten jokainen tuote on paitsi esteettisesti miellyttävä myös käytännöllinen.

Arco-mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä valittavissa olevat verhoilumateriaalit ja viimeistelymallit.

Katso valmistajan sivut

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170