¨

&Tradition

Ajattomat tanskalaiset kalusteet, valaisimet ja sisustustuotteet

&Tradition on tanskalainen designbrändi, jonka viehättävissä ja ajattomissa tuotteissa yhdistyvät perinteet, skandinaavinen muotoilu sekä uudet innovaatiot. &Traditionin mallisto koostuu klassisista huonekaluista, moderneista valaisimista sekä tyylikkäistä sisustuselementeistä. Monet &Traditionin ikoniset tuotteet, kuten Flowerpot-valaisimet ja Little Petra -nojatuolit, ammentavat inspiraationsa menneiltä designin kultakausilta, ja ne on päivitetty vastaamaan nykypäivän tarpeisiin.

Huolellisesti käsityönä laadukkaista materiaaleista valmistetut &Tradition-tuotteet ovat paitsi kauniita myös mukavia ja käytännöllisiä. Ergonomiset muodot ja kauniit pinnat tuovat iloa arkeen ja luovat harmonisen tunnelman niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. &Tradition tekee yhteistyötä tunnettujen suunnittelijoiden kanssa, ja tuotteita ovat suunnitelleet muun muassa Arne Jacobsen, Jørn Utzon, Luca Nichetto, Note Design studio sekä monet muut. Ympäristötietoisuus on keskeinen osa &Traditionin toimintaa.

&Tradition-mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallikalusteita sekä valittavissa olevia verhoilumateriaaleja ja viimeistelymalleja.

Katso valmistajan sivut

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170