¨

Skargaarden

Ruotsalaiset ulkokalusteet terasseille, parvekkeille ja puutarhoihin

Ruotsalaiset Skargaarden-kalusteet on suunniteltu tuomaan tyyliä ja mukavuutta ulkotiloihin kuten terasseille, parvekkeille ja puutarhoihin. Skargaardenin laadukkaat ulkokalusteet ovat ajattoman kauniita sekä minimalistisia, ja ne sulautuvat saumattomasti ympäristöönsä tai toimivat tyylikkäinä katseenvangitsijoina. Skargaardenin pitkäikäiset ja säänkestävät pihakalusteet valmistetaan huolella kestävistä ja laadukkaista materiaaleista kuten tiikistä, alumiinista ja pulverimaalatusta teräksestä. Laajasta mallistosta löytyy ajattomia ja moderneja ruokailuryhmiä, sohvia, aurinkotuoleja sekä oleskelualueen kalusteita. Tuotteisiin on valittavissa eri värivaihtoehtoja, materiaaleja ja malleja, ja ne sopivat niin pieniin kuin suuriin tiloihin.

Skargaardenin tuotteet syntyvät pohjoismaisen käsityön ja moderin teknologian lopputuloksena, mikä varmistaa jokaisen kalusteen virheettömän viimeistelyn ja ainutlaatuisen ilmeen. Ergonominen muotoilu ja pehmeät säänkestävät verhoilut sekä tyynyt takaavat, että kalusteista voi nauttia rennosti vuosien ajan. Skargaarden valmistaa kalusteet vastuullisesti.

Skargaarden-mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on nähtävillä materiaali- ja sävymallit.

Katso valmistajan sivut

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170