¨

Carl Hansen & Son

Ajattomat ikoniset tanskalaiset designkalusteet

Tanskalainen Carl Hansen & Søn on yli vuosisadan ajan ollut synonyymi ainutlaatuiselle skandinaaviselle designille ja laadukkaalle käsityölle. Vuonna 1908 perustettu perheyritys tunnetaan erityisesti ikonisten huonekalujensa ajattomasta muotoilusta ja kestävästä laadusta, jotka yhdistävät perinteiset käsityötekniikat moderniin tyyliin. Carl Hansen & Søn -huonekalut valmistetaan parhaista luonnonmateriaaleista, kuten massiivipuusta ja nahasta, mikä takaa niiden kestävyyden sukupolvien ajan. Yritys panostaa vahvasti kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin tuotantomenetelmiin.

Jokainen Carl Hansen & Søn -kaluste kertoo tarinan intohimosta, taidosta ja tinkimättömästä laadusta. Tunnetut muotoilijat, kuten Hans J. Wegner, ovat jättäneet pysyvän jälkensä brändin mallistoon luoden designkalusteita, jotka ovat yhtä aikaa taideteoksia ja käytännöllisiä arjen esineitä. Ikoninen Wishbone Chair (CH24 tuoli) on täydellinen esimerkki, miten yksinkertaisuus ja monimutkainen käsityö yhdistyvät saumattomasti yhdeksi maailman tunnetuimmista tuoleista. Tuolien lisäksi mallistosta löytyy erilaisia pöytiä kuten ruoka- ja sohvapöytiä.

Carl Hansen & Søn -mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallikalusteita sekä valittavissa olevat verhoilumateriaalit ja viimeistelymallit.

Katso valmistajan sivut

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170