¨

EMU

Italialaiset helppohoitoiset ulkokalusteet ja aurinkovarjot

Italialainen EMU on ollut ulkokalusteiden valmistuksen edelläkävijä jo yli 70 vuoden ajan. Kalusteet ovat yhdistelmä ajatonta tyylikkyyttä ja kestävyyttä, ja niissä yhdistyvät perinteiset käsityötaidot innovatiivisiin tuotantotekniikoihin. Malliston tuotteet, kuten sohvat, tuolit, pöydät ja aurinkovarjot, on suunniteltu kestämään niin säätä kuin aikaa. EMU tarjoaa laajan malliston ergonomisia ulkokalusteita, jotka sopivat jokaiseen ympäristöön moderneista kaupunkiterasseista viehättäviin puutarhoihin ja tyylikkäisiin sisäpihoihin. Monipuoliset väri- ja muotoiluvaihtoehdot mahdollistavat yksilölliset sisustusratkaisut, jotka vastaavat jokaisen tilan tarpeita.

EMUn kalusteissa käytetyt laadukkaat materiaalit ja uusimmat valmistustekniikat takaavat tuotteiden säilyvyyden kauniina ja toimivina vuodesta toiseen. Tuotteet on suunniteltu helppohoitoisiksi säänkestävillä materiaaleilla ja huolellisesti valituilla pinnoitteilla, joten ne säilyvät upeina myös vähäisellä huolenpidolla. Tuotteiden valmistuksen ympäristövaikutuksia on pyritty minimoimaan tuotantoprosesseja optimoimalla. 

EMU-mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä valittavissa olevia verhoilumateriaaleja ja viimeistelymalleja.

Katso valmistajan sivut

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170