¨

De La Espada

Hienostuneet ajattomat portugalilaiset designkalusteet

Portugalilainen De La Espada on huonekalubrändi, joka tunnetaan laadukkaista materiaaleista, tarkasta käsityöstä ja puunkäsittelytaidosta sekä ajattomasta estetiikasta. De La Espada on valmistanut kalusteita jo yli 30 vuoden ajan koteihin, toimistoihin, hotelleihin ja ravintoloihin, tuoden tilaan ripauksen ylellisyyttä ja hienostuneisuutta. De La Espada -kalusteet on suunniteltu palvelemaan modernin elämän tarpeita erilaisissa ympäristöissä.

De La Espada tekee yhteistyötä maailman johtavien suunnittelijoiden kanssa. Näihin suunnittelijoihin kuuluvat muun muassa Neri&Hu, Matthew Hilton, Luca Nichetto ja Autoban, jotka kaikki tuovat omaleimaisen tyylinsä ja asiantuntemuksensa jokaiseen De La Espada -kalusteeseen. De La Espada käyttää tuotteissaan vain parhaita materiaaleja, kuten huolellisesti valittua massiivipuuta ja korkealaatuisia kankaita, jotka takaavat tuotteiden pitkäikäisyyden ja ainutlaatuisen estetiikan.

De La Espada -mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallikalusteita sekä valittavissa olevat verhoilumateriaalit ja viimeistelymallit.

Katso valmistajan sivut

De La Espada Jorge Armless Sofa, Maria Medium Side Table ja Corvo Small Coffee Table

De La Espada Table One ja Manta Chair

De La Espada Vega Chair ja Izar Dining Table

De La Espada Together Table, Two Seater Bench with Back ja Stool

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170