¨

Cane-line

Tanskalaiset laadukkaat kalusteet sisä- ja ulkotiloihin

Tanskalainen Cane-line on valmistanut laadukkaita kalusteita sisä- ja ulkotiloihin yli 30 vuoden ajan. Cane-linen kalusteissa hienostunut skandinaavinen muotoilu yhdistyy käytännöllisyyteen ja mukavuuteen. Cane-linen ulkokalusteet on suunniteltu kestämään vuodenaikojen vaihtelut tyylikkyytensä säilyttäen. Mallistoon kuuluvat modernit terassikalusteet, elegantit ruokailuryhmät sekä mukavat lounge-sohvat, jotka tarjoavat viihtyvyyttä ulkotiloihin. Cane-linen sisäkalusteet edustavat samaa skandinaavista designia ja laatua kuin ulkovaihtoehdotkin. Sisäkalusteissa korostuvat selkeälinjaiset muodot, laadukkaat materiaalit ja monipuoliset käyttömahdollisuudet. Mallistoon kuuluvat muun muassa mukavat ja tyylikkäät sohvat, modernit ruokapöydät sekä funktionaaliset säilytysratkaisut.

Cane-line käyttää laadukkaita materiaaleja, kuten kestävää teak-puuta, alumiinia ja säänkestävää punosta varmistaen kalusteiden pitkäikäisyyden ja käytettävyyden. Modulaariset ratkaisut mahdollistavat kalusteiden helpot muunnokset ja sovittamisen erilaisiin tiloihin. Cane-line on sitoutunut kestävän kehityksen mukaiseen tuotantoon valitsemalla ympäristön huomioivia valmistusmenetelmiä ja materiaaleja.

Cane-line -mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä valittavissa olevia verhoilumateriaaleja ja viimeistelymalleja.

Katso valmistajan sivut

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170