¨

Therdex

Kodin ja julkitilan vinyylilattiat

Therdex on vuonna 2008 perustettu LVT (Luxury Vinyl Tile) –lattiapäällysteisiin erikoistunut valmistaja. Valikoimassa on useita puupintaa jäljitteleviä laatuja erikokoisina lankkuina, sekä kiveä ja betonia jäljittelevinä laattoina. Therdex-vinyylilattiat ovat erittäin kestäviä ja soveltuvat erinomaisesti sekä koteihin että julkitiloihin.

Therdexin mallisto koostuu pääosin aluslattiaan liimattavista 2,5 mm paksuista vinyyleistä, joiden valikoima on runsas. Näiden lisäksi Therdexillä on Loose Lay –mallisto, joka voidaan asentaa kitkapohjansa ansiosta täysin kelluvana aina 30m2:iin saakka. Tätä isommissa ja kovemman käytön tiloissa materiaali kiinnitetään irtotarraliimalla. Rigid Click -malliston pontillisilla lankuilla voidaan tehdä täysin kelluva asennus. 

Tehdas tarjoaa myös akustoivia Jumpax-levyjä sekä liimapintaisia Therfloor -kiinnityslevyjä kelluvaa asennusta varten dry back -tuotteille (liimattavat vinyylit). Osalla malliston tuotteista on ECO-label ympäristömerkintä.

Therdexin koko mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallikansiot sekä -palat.

Katso valmistajan sivut

Therdex 6032

Therdex 10012

Therdex 15091

Therdex 7004

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170