¨

Wästberg

Laadukkaat designvalaisimet tunnetuilta suunnittelijoilta

Wästberg on vuonna 2008 perustettu ruotsalainen valaisinbrändi, joka tunnetaan laadukkaista ja kauniisti muotoilluista designvalaisimista. Wästberg-valaisimissa kohtaavat pohjoismainen tyyli ja minimalismi sekä innovatiivinen valaistussuunnittelu. Jokainen Wästberg-valaisin on suunniteltu yhdistämään funktionaalisuus, kaunis muotoilu sekä parhaat valon ominaisuudet, ja ne sopivatkin täydellisesti niin koteihin, toimistoihin kuin julkisiin tiloihin kuten ravintoloihin ja hotelleihin.

Wästberg-valaisimilla voi luoda toimivia valaistusratkaisuja, ja ne on valmistettu parhaista materiaaleista, kuten laadukkaista metalleista ja lasista. Yhteistyö maailman johtavien suunnittelijoiden, kuten Ilse Crawfordin, David Chipperfieldin, Claesson Koivisto Runen ja Nendon kanssa takaa valaisimiin ajattoman ja kauniin designin sekä erinomaisen käytettävyyden. Wästberg-valaisimissa on valittavissa useita eri valon värilämpötiloja, ja niissä on erinomainen värintoistoindeksi.

Wästberg-mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallivalaisimia sekä viimeistelymallit.

Katso valmistajan sivut

Wästberg w202 Halo pendant

Wästberg w171 Alma pendant

Wästberg w151 Extra large pendant

Wästberg w203 Ilumina table lamp

Referenssit

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170