¨

Tisca Rugs

Kestäviä, pestäviä ja ekologisia mattoja

Tisca Rugs on Itävaltalainen mattovalmistaja, joka on toiminut jo vuodesta 1963. Tisca Rugs -matot kudotaan käsin Euroopassa mittatilauksena. Tisca Rugsin laajasta valikoimasta löytyy kestäviä, pestäviä ja ekologisia tuotteita, joista suurin osa kudotaan huovutetusta villasta ja ovat molemmin puolin käytettäviä.

Tisca Olbia® sarjassa on valittavana 26 erilaista pintastruktuuria, kaksi eri loimen- ja jopa 96 värin valikoima.

Tisca Respects® on markkinoiden ainut GOTS sertifioitu mattosarja, joka koostuu täysin kemikaalivapaista ja värjäämättömistä tuotteista. Respects sarjan matot tuotetaan luomuna alkaen jo lampaan kasvatuksesta ja Respects® matot kudotaan ihan erillisissä kutomoissa.

Tisca Signature® -sarjan matoilla on julkitilasoveltuvuus, irtomattojen lisäksi tuotteet soveltuvat kokolattiamatto- ja portaikkokäyttöön.

Tisca Garden Rugs on nimensä mukaisesti ulkotiloihin soveltuva mattosarja ja helppohoitoisina näitä mattoja voidaan käyttää esimerkiksi keittiöissä.

Tisca Rugsin koko mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallipalat sävyistä ja laaduista, sekä mallimattoja.

Katso valmistajan sivut

Tisca rugs Fine n Firm

Tisca rugs Tanaro

Tisca rugs Respect Forest

Tisca rugs Rhomb

Referenssit

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170