¨

OBJECT CARPET

Saksalaiset kodin ja julkitilan kokolattia- ja irtomatot, sekä tekstiililaatat

OBJECT CARPET on saksalainen mattovalmistaja, joka on toiminut alalla yli 40 vuoden ajan. Object Carpetin mallisto sisältää runsaasti sävyjä ja erilaisia pintoja, ja mallistoa on saatavissa sekä kokolattia- ja irtomattoina. Osa laaduista on saatavana myös 50x50cm tekstiililaattana. 

OBJECT CARPET tarjoaa erilaisia kiinteitä huopapohjauksia koko mallistoonsa aina irtomatoista tekstiililaattoihin. Huopapohjaukset parantavat tuotteiden akustiikkaa sekä lisäävät käyttömukavuutta ja kulutuksen kestoa. Irtomatoissa kiinteät liukuestehuopapohjaukset auttavat myös mattojen paikoillaan pysymisessä.

OBJECT CARPETin irtomattoihin on valittavissa useita erilaisia näyttäviä ja taidokkaasti tehtyjä kanttauksia ja reunaviimeistelyjä. Näillä viimeistelyillä pystyy luomaan mattoihin hyvinkin erilaisia yksityiskohtia ja vaikuttamaan koko maton ilmeeseen.

OBJECT CARPET lanseerasi helmikuussa 2023 kahdeksan vuoden kehitystyön jälkeen 100% polyesterista valmistetun mattolaadun NEOO, joka on mahdollista kierrättää uudeksi materiaaliksi laadun heikkenemättä. Kyseessä on markkinoiden ensimmäinen monomateriaalinen mattolaatu, jonka kierrätyksessä eri materiaaleja ei tarvitse erotella toisistaan. NEOO on kehitetty yhteistyössä Hollantilaisen yrityksen Niaga® kanssa, joka on erikoistunut kiertotalouden tutkimustyöhön ja hyödyntää kokemusta useilta eri toimialoilta. NEOOlle on myönnetty muun muassa seuraavat sertifikaatit: Blue Angel, GUT, CRI Plus ja DGNB.

Object Carpetin koko mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallikansiot sekä -palat, sekä mallimattoja.

Katso valmistajan sivut

OBJECT CAPRET Forum

OBJECT CARPET Mediterraneo

OBJECT CARPET Ippolito Fleitz Group

OBJECT CAPRET Neoo

Artikkelit

OBJECT CARPET x Ippolito Fleitz Group

OBJECT CARPET x Ippolito Fleitz Group -uutuusmattomallisto syntyi, kun Stuttgartilainen kansainvälisesti aktiivinen design studio Ippolito Fleitz Group otti yhteyttä OBJECT CARPETiin, ja kertoi halukkuudestaan suunnitteluyhteistyöhön. Lopputuloksena on kahdeksan erilaista designia ja 111…
Lue lisää

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170