Showroom

Koolmat Showroom – Laaja mallisto erilaisia sisustustuotteita ja asiantunteva henkilökunta

Koolmat Showroom palvelee Helsingin Punavuoressa Perämiehenkadulla. Laaja, huolella valikoitu ja laadukas mallistomme kattaa tuotteet kaikkiin sisustustarpeisiin. Showroomillamme on esillä mallituotteita mallistostamme, ja järjestämme siellä mielellämme yksilöityjä tapaamisia yhdessä asiakkaan ja asiantuntevan henkilökuntamme kanssa.

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen

Olemme mielellämme avuksi kaikenkokoisissa sisustusprojekteissa. Sovimme ilomielin tapaamisajan showroomillemme, jossa kaikki vaihtoehdot materiaalimalleineen ovat nähtävillä, tai tulemme sovittaessa käymään luonasi. Lähetämme ja toimitamme mielellämme materiaalikansioita ja mallinäytteitä myös kotiin tai toimistolle. Ota yhteyttä meihin.

Ovemme ovat avoinna myös ilman ajanvarausta, mikäli sisälle haluaa poiketa tutustumaan mallistoomme tai inspiroitumaan. Asiantunteva ja palveleva henkilökuntamme on käytettävissä koko sisustusprojektin ajan.

Lämpimästi tervetuloa!

Koolmat showroom palvelee Helsingin Punavuoressa. Showroomilta löydät kattavan valikoiman mattoja, kalusteita, tapetteja ja kankaita.