¨

Warm Nordic

Tanskalaiset ikoniset ja modernit huonekalut, valaisimet ja sisustustuotteet kotiin

Warm Nordic on tanskalainen designyritys, joka valmistaa laadukkaita huonekaluja, valaisimia ja sisustustuotteita koteihin. Warm Nordic ammentaa inspiraationsa 1950- ja 1960-luvun skandinaavisesta muotoilusta yhdistäen ainutlaatuisella tavalla ajattomat klassikot ja modernin tyylin. Huonekalumallistosta löydät ikoniset sohvat, elegantit tuolit, käytännölliset pöydät ja tyylikkäät säilytysratkaisut. Valaisinvalikoima koostuu kauniista kattovalaisimista, pöytävalaisimista ja lattiavalaisimista, jotka sopivat erinomaisesti moneen tilaan. Kodin ilmeen voit viimeistellä Warm Nordicin ajattomilla sisustustuotteilla kuten peileillä, vaaseilla ja tekstiileillä.

Warm Nordic toimii läheisessä yhteistyössä maineikkaiden suunnittelijoiden kanssa, ja sen mallistosta löytyykin monien tunnettujen nimien, kuten Hans Olsenin, Hans-Agne Jakobssonin ja Charlotte Høncken, luomuksia. Warm Nordic on sitoutunut vastuulliseen kestävään kehitykseen ja pyrkii jatkuvasti parantamaan tuotteidensa ympäristövaikutuksia.

Warm Nordic -mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä materiaali- ja viimeistelymalleja.

Katso valmistajan sivut

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170