¨

ferm LIVING

Tanskalaiset skandinaaviset huonekalut, tekstiilit ja piensisustustuotteet

Ferm Living on tanskalainen vuonna 2006 perustettu designbrändi, joka tunnetaan ainutlaatuisista ja tyylikkäistä sisustustuotteistaan, joissa yhdistyvät skandinaavinen estetiikka ja moderni muotoilu. Brändi on vakiinnuttanut asemansa laadukkaana sisustusratkaisujen tarjoajana, ja sen laajaan tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia kodin sisustustuotteita kuten huonekaluja, valaisimia, tekstiilejä ja pienesineitä. Jokainen tuote on suunniteltu tuomaan iloa ja mukavuutta arkeen, olipa kyseessä sitten moderni koti, perinteinen tila tai urbaani loft-asunto.

Ferm Livingin suunnittelufilosofia perustuu minimalistiseen kauneuteen, toiminnallisuuteen ja laadukkaisiin materiaaleihin. Brändi ammentaa inspiraatiota luonnosta, arkkitehtuurista ja klassisesta skandinaavisesta muotoilusta, ja sen tuotteet ovat tunnettuja harmonisista väreistä, geometrisista muodoista ja viimeistellyistä yksityiskohdista. Ferm Living on sitoutunut kestävän kehityksen mukaisiin arvoihin ja kestäviin tuotantomenetelmiin pyrkien vähentämään ympäristövaikutuksiaan.

Ferm Living -mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallikalusteita ja -tuotteita sekä verhoilumateriaaleja ja viimeistelymalleja.

Katso valmistajan sivut

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170