¨

Passoni

Ajattomat puiset pöydät ja tuolit luonnollisin viimeistelyin

Passoni on italialainen kalustevalmistaja, jonka tarina alkoi vuonna 1948 pienessä Friulin kylässä, jossa omistajaperhe on vaalinut puuntyöstön taitoja sukupolvien ajan. Passonin mallisto tarjoaa laajan valikoiman erilaisia istuimia, kuten tuoleja, nojatuoleja ja jakkaroita, sekä erikokoisia pöytiä. Passonin kalusteissa yhdistyy perinteinen käsityö, kekseliäs muotoilu, ajaton design sekä kestävyys, ja ne sopivat käytettäväksi niin kodeissa kuin julkitiloissa.

Passonin kalusteissa näkyy yrityksen syvä ymmärrys ja arvostus luontoa kohtaan. Passoni käyttää viimeistelyissään luonnon öljyjä sekä väriaineita, jotka ovat peräisin viinistä ja luonnon pigmenteistä, luoden kalusteisiin kauniita ja ainutlaatuisia sävyjä. Tuotteissa käytetään ainoastaan FSC-sertifioitua puuta ja luonnonmukaisia materiaaleja, mikä kertoo tuotteiden kestävyydestä. Passoni palkittiin vuonna 2019 ADI Design Index -palkinnolla innovatiivisesta ja kestävästä muotoilusta.

Passoni-mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallikalusteita sekä viimeistelymallit.

Katso valmistajan sivut

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170