¨

Walter Knoll

Laadukkaat saksalaiset kalusteet ja käsinsolmitut matot kotiin ja julkitiloihin

Walter Knoll -kalusteet ja käsinsolmitut matot edustavat sekä klassista että modernia ylellisyyttä, ja ne sopivat sekä julkitiloihin että yksityiskoteihin. Saksalainen Walter Knoll valmistaa kalusteita jo yli 150 vuoden kokemuksella, ja se tunnetaan erityisesti laadusta, innovatiivisuudesta sekä huipputason käsityötaidosta. Jokainen kaluste ja matto on suunniteltu huolella yhdistäen ensiluokkaiset materiaalit ja tinkimättömän estetiikan.

Walter Knoll -sohvat, tuolit, pöydät ja muut designkalusteet tarjoavat laatua ja kestävyyttä, ja niiden muotoilussa on kiinnitetty erityisesti huomiota ergonomiaan ja käyttömukavuuten. Walter Knoll -kalusteet ovat erinomainen valinta niin kotiin kuin työympäristöön. Tunnettujen suunnittelijoiden, kuten Norman Fosterin, EOOS:n ja Pearson Lloydin suunnittelemat ikoniset huonekalut tuovat tilaan persoonallisuutta ja arvokkuutta. Walter Knoll -kalusteet valmistetaan Saksassa eettisesti ja ekologisesti käyttäen kestäviä materiaaleja ja tuotantomenetelmiä.

Walter Knoll -mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallikalusteita  ja -mattoja sekä valittavissa olevat verhoilumateriaalit ja viimeistelymallit.

Katso valmistajan sivut

Walter Knoll Mono-V Desk

Walter Knoll Tama Living Sofa

Walter Knoll Temno Table

Walter Knoll Seito Wood Table

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170