¨

HAY

Ikoniset tanskalaiset kalusteet, valaisimet ja sisustustuotteet

Vuonna 2002 perustettu tanskalainen HAY on nopeasti vakiinnuttanut paikkansa yhtenä kansainvälisesti tunnetuimpana designbrändinä. HAYn laaja tuotevalikoima kattaa kaiken kodin ja toimiston tarpeisiin. Yhteensopiviksi suunnitellut huonekalut, valaisimet, tekstiilit ja sisustusesineet tuovat tiloihin ilmettä ja toiminnallisuutta. HAY tunnetaan innovatiivisista yhteistyöprojekteistaan johtavien suunnittelijoiden ja taiteilijoiden kanssa, joista on syntynyt maailmanlaajuista tunnustusta saaneita ikonisia tuotteita.

HAY:n filosofian mukaan arjen esineiden ei tarvitse olla tavanomaisia, vaan brändin tavoittena on luoda tuotteita, joissa kauneus ja käytännöllisyys yhdistyvät saumattomasti. HAYn tuotteiden muotoilu on saanut inspiraationsa perinteisestä tanskalaisesta muotoilusta, johon on yhdistetty modernia tyyliä. HAY panostaa valmistusprosessissaan laadukkaisiin materiaaleihin je kestävään kehitykseen.

HAY-mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä valittavissa olevia verhoilumateriaaleja ja viimeistelymalleja.

Katso valmistajan sivut

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170