¨

Arper

Muuntautuvat vastuulliset italialaiset kalusteet moniin käyttötarpeisiin

Italialainen vuonna 1989 perustettu Arper on kalustevalmistaja, joka erottuu muotoilullaan, toimivuudellaan ja vastuullisuudellaan. Arperin kalusteet on suunniteltu vastaamaan moniin käyttötarpeisiin ja sopimaan erilaisiin ympäristöihin. Laaja valikoima värejä, materiaaleja ja muotoiluvaihtoehtoja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet räätälöintiin, mikä tekee Arperin kalusteista täydellisen valinnan niin toimistoihin, työympäristöihin, ravintoloihin, julkisiin tiloihin kuin koteihin. Arperin kalusteet tarjoavat mukavuutta ja ergonomiaa tehden arjesta miellyttävämpää ja tuottavampaa. Olipa kyseessä työtuoli, ruokapöydän tuoli tai lounge-alueen sohva, tukevat ne kehoa luonnollisesti pitkäaikaisessakin käytössä.

Arper tekee yhteistyötä johtavien kansainvälisten suunnittelijoiden kanssa luodakseen tuotteita, jotka ovat sekä esteettisesti kiinnostavia että toiminnallisesti erinomaisia. Arper on sitoutunut kestävään kehitykseen kaikessa toiminnassaan, ja heidän lähestymistapansa vastuullisuuteen kattaa koko tuotantoprosessin materiaalien valinnasta tuotteiden elinkaaren loppuun saakka. Arperin tuotteet on suunniteltu kestämään aikaa ja vähentämään ympäristövaikutuksista. Arper on yksi harvoista kalustevalmistajista, jolta löytyy tuotekohtaisia EPD-ympäristöselosteita. Lue lisää Arperin kestävyydestä täältä.

Arper-mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä valittavissa olevat verhoilumateriaalit ja viimeistelymallit.

Katso valmistajan sivut

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170