¨

Baxter

Ylelliset italialaiset kalusteet parhaista materiaaleista

Vuonna 1990 perustettu italialainen Baxter tunnetaan ajattomasta muotoilusta, erinomaisesta käsityötaidosta, upeasta laadusta sekä intohimosta laadukkaisiin materiaaleihin. Jokainen Baxter-kaluste on suunniteltu huolellisesti ja valmistettu taidokkaasti tarjoamaan ainutlaatuisen yhdistelmän mukavuutta ja estetiikkaa. Baxterin juuret ovat syvällä italialaisessa käsityöperinteessä, johon yhdistyy innovatiiviset tekniikat. Baxter käyttää kalusteissaan vain parhaita luonnonmateriaaleja, kuten parasta mahdollista nahkaa ja ensiluokkaista puuta, taatakseen tuotteiden laadun ja pitkäikäisyyden.

Ergonominen muotoilu ja harkitut yksityiskohdat tekevät Baxterin huonekaluista sekä kauniita että käytännöllisiä. Olipa kyseessä ylellinen sänky, mukava sohva tai tyylikäs ruokapöytä, Baxterin tuotteet tarjoavat täydellisen yhdistelmän tyyliä ja laatua kotiisi. Kalusteet hehkuvat hienostunutta eleganssia tarjoten samalla ainutlaatuista mukavuutta ja rentoutta.

Baxter-mallisto on kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme. Showroomillamme on esillä mallikalusteita sekä valittavissa olevat verhoilunahat ja viimeistelymallit.

Katso valmistajan sivut

Baxter Vebra Volant Alim Leather table ja Rafiki shelf

Baxter Nepal Mama armchair ja Casablanca bed

Baxter Greata armchair, Verpe Particuier small table, Brigitte sofa ja Leon armchair

Baxter Lazybone chair ja Bourgeois table

Kiinnostuitko brändistä? Ota yhteyttä.

    Tai ota yhteyttä puhelimitse:

    +358(0)10 6665 170