UUTTA

 

Tervetuloa Showroomille

Showroomilla tapahtuu!
Lämpimästi tervetuloa viihtymään laajentuneelle showroomillemme Perämiehenkadulle. Tarjolla herkullisia uutuuksia, kuohuvaa ja pientä purtavaa.
Open house
11.-12.9. Klo 8:30-19.
Perämiehenkatu 12
00150 Helsinki

Oodin taidemattokonsepti

Oodi on Helsingin uusi keskustakirjasto, elävä kohtaamispaikka Kansalaistorilla, aivan Helsingin sydämessä. Koolmat sai kunnian toteuttaa yleisökerrosten taidemattokonseptin ja sen puitteissa lukukeitaisiin ja lasten alueille toteutetut seitsemän uniikkia taidemattoa. Projekti toteutettiin yhteistyössä ALA- arkkitehtitoimiston sekä kuvittajien kanssa, mukana olivat Laura Merz, Marika Maijala, Aamu Song & Johan Ollin (Company), Matti Pikkujämsä, Sakke Yrjölä, Piia Keto sekä Jenni Rope.
Oodin taidemattokonsepti voitti luovan suunnittelun kilpailussa Vuoden Huiput 2019 Hopeahuippu- palkinnon. Palkinnon perusteeksi mainittiin mm. hieno tarina ja luonteva linkki ympäristöönsä sekä suomalaiseen kirjallisuuteen. Lisäksi tuomaristo arvosti näiden suurien ja näyttävien töiden kyvystä tuottaa iloa ja antaa ajatuksen aihetta.

Katso Oodista kuvat

Tekstiilien asiantuntija

Toukokuussa meillä aloitti myös Jenni Salminen. Jenni on viimeiset kymmenen vuotta toiminut yrittäjänä omassa sisustusompelimossaan. Jennin erikoisalaa ovat verhot. Olemme erittäin onnellisia saadessamme tekstiilien asiantuntijan joukkoomme